In 2020, midden in de Corona crisis, sloot de turnschool waar Joshua en Lulu als coach werkten de deuren. Ros kreeg de mogelijkheid alle turn toestellen over te nemen. Ze bedacht zich geen moment. Verkocht de grote, grijze Palm Tree auto en met de opbrengst daarvan werden we de trotse eigenaar van evenwichtsbalken, een brug met ongelijke leggers en een grote turnvloer.

Sindsdien hebben we een echte turnschool in ons downstairsgebouw: Fly High Gymnastics Academy. We zien het aantal leden van onze club langzaam stijgen. Op termijn hopen we dat dit een volwaardige bron van inkomsten wordt voor Palm Tree en werkgelegenheid schept voor onze kinderen. Momenteel  werken Joshua, Lulu en Andile als coach.

En ze doen het goed! Een aantal van onze turnsters is verleden jaar gekozen in het KwaZulu Natal team en één meisje heeft zelfs deelgenomen aan de landelijke turnkampioenschappen in Pretoria.

In 2023 hebben we dankzij een anonieme sponsor onze turnhal compleet kunnen renoveren. Hierdoor zijn we helemaal klaar voor de toekomst!