Als vrijwilliger bij Palm Tree heb je altijd wat te doen. Het maakt niet uit waar je kwaliteiten liggen, de veelzijdigheid van Palm Tree zorgt ervoor dat de tijd voorbij vliegt. Van 18 tot 80 jaar: iedereen is van harte welkom om voor een tijdje deel uit te maken van onze bijzondere familie.

Er is plaats voor maximaal 4 vrijwilligers per periode. Je kunt hierbij kiezen of je op het terrein van Palm Tree wilt verblijven in een eigen woon- en slaapruimte. Of je kiest ervoor om vrijwilligerswerk te combineren met een vakantiegevoel. In het laatste geval help je overdag Palm Tree en verblijf je daarna in een gezellig B&B in de buurt.

Werkzaamheden
Er is van alles te doen, zoals:
– Eén-op-één begeleiding geven bij de homeschooling;
– Helpen in de daycare en Grade R klas;
– Leuke dingen organiseren. Van een sport of spelmiddag tot leuke / leerzame uitstapjes.
– Klusjes in en rondom de gebouwen van Palm Tree.

Kosten
De kosten voor vrijwilligerswerk bij Palm Tree bedragen € 150,00 per week met een minimum van 3 weken en een maximum van 12 weken. Of je nu 3 weken of 3 maanden vrijwilligerswerk gaat doen, we nemen je graag op in onze familie.

De prijs is inclusief:
– Verblijf in je eigen woon- en slaapruimte op het terrein of, als je kiest voor verblijf in een B&B in de buurt, vijf dagen per week transport van en naar Palm Tree;
– Vervoer van en naar het vliegveld;
– Zuid-Afrikaanse sim-kaart;
– Bij verblijf op het terrein van Palm Tree twee keer per week vervoer naar een winkelcentrum in de buurt;
– 24 uur per dag Nederlands sprekende vrijwilligerscoördinatoren;
– Voor- en nazorg in Nederland door onze ambassadeur Anne Marie.

De prijs is exclusief:
– Vliegtickets;
– Kosten voor levensonderhoud en/of verblijf in een B&B ;
– Verplichte reisverzekering;
– Weekend trips.

Ambassadeur in Nederland
P1090468Omdat we ons voor kunnen stellen dat je goed voorbereid op weg wilt gaan, hebben we een ambassadeur in Nederland aangesteld die je kan helpen bij al je vragen over Palm Tree en vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika. Haar naam is Anne Marie van Zandbrink en ze is vanaf 2010 betrokken bij het project. Om van alle ins en outs bij Palm Tree op de hoogte te zijn, bezoekt ze het project jaarlijks. Zij kan voor vertrek al je vragen beantwoorden.

Contact opnemen kan via: 06-1658 0958

Ja! ik wil vrijwilliger worden bij Palm Tree
Als je er zeker van bent dat je vrijwilligerswerk wilt gaan doen bij Palm Tree, mail dan naar info@vriendenvanpalmtree.nl en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.