Het bestuur van Palm Tree bestaat uit de volgende personen:

VivianneVivianne Castermans  (penningmeester)
In 2015 ging Vivianne voor de eerste keer naar Palm Tree.  Het Palm Tree virus heeft haar meteen aangestoken en in 2016 en 2017 is ze weer terug geweest. Vivianne heeft haar hart daar verloren. De kinderen, het project, het land, de sfeer. Palm Tree is een bijzondere familie op een bijzondere plek. In het dagelijks leven is Vivianne verloskundige en woont ze in Maastricht.

                                                                      Vivianne is te bereiken via 06-1162 6447

Anne Marie-1Anne Marie van Zandbrink (voorzitter)
In 2010 is Anne Marie als vrijwilligster 2 maanden op Palm Tree geweest en heeft daar haar hart verloren, aan de kinderen, aan het project en aan het land. Vanaf dat moment is ze betrokken bij Palm Tree.  In het dagelijks leven is ze      praktijkverpleegkundige. Getrouwd met Gerbrand en              woonachtig in Achterveld. Gelukkig is Gerbrand ook                aangestoken met het Palm Tree virus en bezoeken              regelmatig samen Palm Tree.

                                                             Anne Marie is te bereiken via  06-1658 0958

yvonYvon Heinst (secretaris)
Yvon is samen met haar man, Peter, in 2011 op Palm Tree komen wonen, nadat zij in 2010 voor 2 maanden vrijwilligerswerk hebben gedaan op Palm Tree.  Eenmaal thuis was het niet mogelijk om Palm Tree los te laten en hebben zij hun baan opgezegd, spullen gepakt en hun hart gevolgd.

Yvon is te bereiken via 0027-730783699 of via yvon.peter@hotmail.com