Lieve allemaal,

Op vakantie gaan met kids vraagt altijd wat voorbereiding. Laat staan als je met 19 kids en 4 volwassenen gaat kamperen. Kids die 3 jaar geleden voor het laatst op vakantie gingen.

Dan heb je niet alleen een uitdaging in het transport, maar een bijna net zo grote uitdaging om iedereen rustig en kalm hun tasje te laten pakken. En te zorgen dat ze op het juiste moment klaar zijn om te vertrekken. En niet 7 dagen eerder zoals onze J, die de dag na kerst met zijn tasje op de oprit klaar stond. We zouden vertrekken na de kerst… En kerst was voorbij… Dus waar wachten we nog op?

Maar eindelijk kwam de langverwachte dag. Afgelopen woensdag vertrokken we met drie auto’s volgeladen naar Camp Manoah, de plaats waar we in 2013 voor het laatst zijn geweest. De verwachtingen waren hooggespannen. We wisten nog dat het eten zo lekker was. En zou het zwembad er nog wel zijn? Verder wisten we van de vorige keren dat de omgeving zo mooi was… Zou het allemaal nog hetzelfde zijn?

En ja, onze stoutste dromen kwamen weer uit. Drie dagen was het groot feest met ons meer dan bijzondere gezin. Zwemmen, eten, hiken en natuurlijk lekker luieren. We hoefden niet te koken en of af te wassen. Wat voelden we ons verwend!

Veel te snel kwam het vertrek… Toen we de poort uit reden kwam de vraag al of we volgend jaar weer terug gaan. We zullen zien. Eerst maar weer eens een jaartje hard werken. De batterijen zijn opgeladen, dus we kunnen er tegen aan.

We zijn benieuwd wat het jaar ons gaat brengen…

Dikke knuf,

P&Y